Ondernemers

Voor succesvol ondernemen in Frankrijk is een Franse advocaat onmisbaar.

Procederen in Frankrijk en Nederland

Wilt u dagvaarden of u bent gedagvaard in Frankrijk? Dan begint er een procedure waarbij u bijna altijd een Franse advocaat nodig hebt, de Frankrijk Advocaat is uw Frans recht advocaten vanuit Nederland.

 

Contracten

Een goed contract met daarin heldere afspraken voorkomt een gang naar de Franse rechter. Laat de Franse taal en wijze van zaken doen u niet afschrikken. De Frankrijk Advocaat spreekt de Franse juridische taal en is bekend met de Franse manier van zaken doen, zodat u succesvol kunt ondernemen in Frankrijk.

 

Starten of overname van onderneming in Frankrijk

Wilt u beginnen met ondernemen in Frankrijk? U heeft dan twee opties : u kunt zelf een bedrijf starten of een bestaande onderneming overnemen. De Frankrijk Advocaat is uw Franse advocaat in dit proces.

 

Incasso Frankrijk

Zit u met een Franse afnemer die ondanks vele aanmaningen niet betaalt? Dan zult u incassomaatregelen moeten treffen. Het gaat om een relatief eenvoudige procedure als de vordering vaststaat en niet wordt betwist. De Frankrijk Advocaat kan u daarbij efficiënt van dienst zijn.

 

Vastgoed transacties

Projectontwikkeling, bouw vakantiepark, bouw commercieel vastgoed; dergelijke projecten verdienen de juiste juridische omkadering. Lees wat de Frankrijk Advocaat voor u kan doen.

Gîtes of chambres d’hôtes

Nederlanders die ondernemen in Frankrijk doen dat vaak in de toerismesector. Zo beginnen ze bijvoorbeeld een gîte of chambres d’hôtes. Wat houdt dat precies in?

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op