Contact

Wilt u contact met ons opnemen?

de Frankrijk Advocaat

Zuid-Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag(Pays-Bas)

Telefoon: 0031 (0)70 – 240 08 75

E-mail: info@frankrijkadvocaat.nl

 

 

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Auto

Vanaf de A12 / Utrechtsebaan:
Sla aan het einde van de A12/Utrechtsebaan linksaf de Zuid-Hollandlaan/S101 op. Aan uw rechterhand ziet u het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’.

Vanaf de A44/N44:
Volg de weg tot het einde. Meteen na de kruising met de A12/Utrechtsebaan ziet u aan uw rechterhand het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’.

U houdt de rechter rijbaan aan.  Voor het tankstation aan uw rechterhand slaat u rechtsaf de Mesdagstraat in. Na vijftig meter kunt u rechtsaf de parkeergarage inrijden. Druk eerst op de bel en geef aan dat u een afspraak hebt met de Frankrijk Advocaat.

Openbaar vervoer

Het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’ is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op een loopafstand van ca. 15 minuten vanaf Den Haag Centraal Station. Kies de uitgang Malieveld. Volg het wandelpad langs het Malieveld. Steek over bij de verkeerslichten op de kruising met de Utrechtsebaan en loop dan langs het Provinciehuis en het benzinestation naar ‘De Rode Olifant’. U kunt vanaf Den Haag Centraal Station ook de tram of bus kiezen. Tramlijn 9 en buslijn 13 en 18 hebben een halte op steenworpafstand van ‘De Rode Olifant’. De reistijd met tram of bus vanaf Den Haag Centraal Station bedraagt 5 à 10 minuten.

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op