Team

Maak kennis met ons team

Sietze Jan Dijkstra

Advocaat en notarieel jurist Sietze Jan Dijkstra is als advocaat ingeschreven bij de Balie in Den Haag en eerder werkzaam geweest als kandidaat-notaris.  Sinds 2004 in het Franse recht oorspronkelijk samen met Ton Steinz en inmiddels na zijn pensionering zelfstandig verder gegaan in het Franse recht met het huidige team van de Frankrijk Advocaat in Den Haag. Behandelt alle Franse/Nederlandse zaken behalve het strafrecht.

Jari van Werkhoven

Juridisch Medewerker Jari van Werkhoven rondde een Bachelor International Business Law af aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn bachelor studeerde hij een half jaar in Montréal in Franstalig Canada. Nu volgt hij een master Financieel Recht. Jari is sinds 2015 werkzaam bij de Frankrijk Advocaat. Hij ondersteunt de advocaten bij hun werkzaamheden met name op het gebied van aan- en verkoop, nalatenschappen en fiscaliteit.

Manola Ruff

Werkstudente Manola Ruff studeert Franse taal en cultuur en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten bij administratieve en juridische werkzaamheden.

Florence Bernaudeau

Secretaresse / assistente

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op