Team

Maak kennis met ons team

Sietze Jan Dijkstra

Advocaat en notarieel jurist Sietze Jan Dijkstra is sinds 2004 actief in het Franse recht en gespecialiseerd in het begeleiden + juridisch afwikkelen van vastgoed-transacties in Frankrijk. Zijn achtergrond als kandidaat-notaris komt nog regelmatig goed van pas, bijvoorbeeld als er snel geschakeld moet worden en je hoeft maar 1 partij in te huren. Sietze Jan is als advocaat ingeschreven bij de Balie in Den Haag en behandelt alle Franse/Nederlandse zaken behalve het strafrecht.

Frank Grootveld

Juridisch Medewerker Frank Grootveld heeft een Master geschiedenis en is thans bezig een Master in de rechtsgeleerdheid te halen. Is sinds 2020 werkzaam bij de Frankrijk Advocaat. Hij ondersteunt de advocaten bij hun werkzaamheden met name op het gebied van aan- en verkoop, nalatenschappen en fiscaliteit.

Florence Bernaudeau

Juridisch Medewerker Florence Bernaudeau is sinds 2019 drie dagen per week onderdeel van het team van de Frankrijk Advocaat. Zij is tevens eigenaar van haar eigen vertaalbureau Gare du Nord en is native speaker Frans. Zij ondersteunt de medewerkers bij juridische en administratieve werkzaamheden.

Inès Madeleine Dijkstra

Inès heeft zowel de Nederlandse als de Franse nationaliteit en is zodoende volledig tweetalig. Zij studeert rechtsgeleerdheid in Leiden en is sinds 2020 onderdeel van het team van de Frankrijk Advocaat. Zij ondersteunt de advocaat bij juridische en administratieve werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op